Are you ready to feel pretty?

"Ik weet welke ik wil!"

Heb je een outfit gevonden die je mooi vindt? Klik dan op de knop Ik wil deze huren! op de pagina van de outfit. Vul vervolgens het huuraanvraag formulier in, je kunt daar aangeven wanneer je wilt huren en of je het item komt ophalen (of het liever laat opsturen).

Onze wonderlijke digitale helpers brengen daarna je huuraanvraag naar ons kantoor toe. Je krijgt daarna zo spoedig mogelijk bericht.

Let op: het invullen van het formulier is een aanvraag en géén garantie dat we de item(s) in jouw gewenste huur periode beschikbaar hebben. De aanvraag is pas definitief als wij een bevestiging sturen.

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een item?

Alle prijzen staan aangegeven bij de items. Deze prijzen zijn de huurprijzen per week, inclusief BTW. Wel rekenen we borg bij het huren van een item, het bedrag van de borg staat vermeld op de pagina van het item. 

De borg is altijd 200% van de huurprijs. Huur je een jurk voor €50? Dan is de borg dus €100. Je krijgt je borg direct teruggestort als het item netjes & onbeschadigd retour is.

Hoe lang is de huurperiode?

Als je een item bij ons huurt, heb je een week de tijd om het item te ontvangen / op te halen, te dragen en terug te brengen / terug te sturen.

Hierdoor heb je wat speling qua tijd.  Wil je de jurk langer huren? Dat kan! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en de meerprijs. 

Mogen meerdere modellen het item dragen in de huur-week?

Je mag in principe alles met de jurk of het kostuum doen in de week dat je de jurk of het kostuum huurt. Zolang je het item maar netjes houdt :).

Dit is vooral heel gunstig voor fotografen die items willen huren voor bijvoorbeeld fotoshoot-aanbiedingen.

Mag ik komen passen?

Uiteraard mag dat! Studio Wonderland is gevestigd in Purmerend (enkele kilometers boven Amsterdam). Je bent van harte welkom om meerdere jurken en/of kostuums te passen. Het handigste voor ons is als je een (vrijblijvende) huuraanvraag doet, hiervoor kan je bij elk item wat je wilt passen de knop Ik wil dit huren! gebruiken om je lijstje samen te stellen. Geef vervolgens aan in de huuraanvraag dat je een pasafspraak wil maken. Het passen is vrijblijvend en kosteloos.

Wat als het item niet past?

Stel je hebt een item gehuurd en laten opsturen en het past niet, dan zullen we er alles aan doen om een geschikt item voor je te vinden die wel past. Je mag je jurk of kostuum dan gratis omruilen in je huur-week.

Bij alle jurken en kostuums staan maten aangegeven. Indien gewenst kunnen we specifieke maten van een item voor je opmeten mocht je dat willen.

Wat gebeurt er als ik het item te laat terugbreng / terugstuur?

Je hebt een week de tijd om de jurk of het kostuum te gebruiken. Zorg dus dat het item uiterlijk op dag 7 bij ons terug is. (de uiterste inleverdatum staat op het formulier dat je meekrijgt bij het item). Voor elke dag die je te laat bent met terugbrengen/terugsturen, brengen we 20% van de huurprijs in rekening. 

Wat als ik schade of vlekken op het item maak?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er kraaltjes van een jurk of kostuum vallen, of dat je een vlek maakt in je jurk of kostuum. Geen zorgen, schade wat gerepareerd kan worden, dat repareren we kosteloos voor je. Hetzelfde geldt voor vlekken: als de vlekken verholpen kunnen worden dan komen hier geen extra kosten voor. Is het item onherstelbaar beschadigd of vies? Dan zijn we genoodzaakt een deel van de waarde van het item in rekening te brengen.

Ik kan niet vinden wat ik zoek, kunnen jullie me alsnog helpen?

We krijgen regelmatig nieuwe collecties jurken en verschillende items binnen. Soms duurt het even voordat de website geupdate is. Je kunt ons altijd berichten wat je zoekt en in welke maat. Wellicht kunnen we je toch helpen, of koppelen aan een designer uit ons netwerk.

Ik vind het item zo mooi! Mag ik het ook overkopen?

Sommige jurken en kostuums die we verhuren kun je van ons overkopen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Ik ben zelf designer, kan ik mijn items bij jullie verhuren?

Dat kan! Hoe grotere diversiteit wij kunnen aanbieden, hoe beter. Graag zien wij een e-mail of berichtje tegemoet, onze gegevens kan je vinden op de Contact pagina.